Problemen op de website

Beste puzzelaar,

 

Een aantal van onze puzzelaars heeft problemen ondervonden bij de introductie van de nieuwe puzzelwebsite. Wij vinden dit ongelofelijk vervelend en bieden daarvoor onze diepste  verontschuldigingen aan, ook al hebt u daar niets aan. Voor zover dat in ons vermogen ligt doen we alles om de onvolkomenheden te verhelpen, maar we zijn daarbij afhankelijk van een extern bureau.

De meest gerapporteerde issues zijn de volgende:

  1. Ik krijg een unexpected error. Het probleem is dat de pagina dan niet snel genoeg laadt. Als u 10 seconden wacht en daarna de pagina ververst (F5 of opnieuw naar de pagina gaan) zou dat moeten helpen.
  2. Printprobleem. U krijgt geen pdf meer, zoals bij de vorige site, maar een rechtstreekse printmogelijkheid die onverwacht rare resultaten kan opleveren, afhankelijk van welk apparaat u gebruikt. Er wordt hard aan gewerkt om alles weer naar de oude standaard terug te brengen.
  3. De automatische afschrijvingen werken niet, waardoor het systeem de puzzelaars van wie de termijn beƫindigd was, niet meer als lid herkende en hun de toegang blokkeerde. Dat is natuurlijk wel het laatste wat we willen en daarom hebben we de toegang tot alle puzzels voor iedereen tijdelijk geopend, ongeacht hun lidmaatschap, een voorbeeld van de cruijffiaanse wijsheid dat een nadeel soms ook een voordeel kan hebben.

 

 

Met u hopen we van harte dat het leed op korte termijn voorbij is. We houden u op de hoogte.

 

Team Studio Steenhuis