Word lid en krijg toegang tot duizenden puzzels

Basis

Toegang tot 1 puzzelsoort

€ 5,00 p.maand

Standaard

Toegang tot 2 puzzelsoorten

€ 10,00 p.maand

Luxe

Toegang tot 3 puzzelsoorten

€ 15,00 p.maand

Premium

Toegang tot alle puzzelsoorten

€ 25,00 p.maand
Maandelijks opzegbaar

Lidmaatschapsinformatie

Er zijn lidmaatschappen per maand en per jaar.

Je kunt per puzzelsoort een maandlidmaatschap nemen voor € 5. Dit lidmaatschap gaat in op de dag van aanschaf. Je hebt dan toegang tot alle puzzels van je keuze die tijdens je lidmaatschap zijn verschenen.

Iedere puzzelsoort heeft zijn eigen ritme van verschijnen. Je kunt meerdere maandlidmaatschappen naast elkaar hebben. Je hebt zelf in de hand hoe lang je je lidmaatschap wil laten duren. Via het hoofdmenu onder ‘mijn gegevens’ beëindig je met één handeling je lidmaatschap.

Het maandlidmaatschap heeft het grote voordeel dat het simpel en flexibel is. Je kunt uitproberen welke puzzel je het leukst vindt of alleen gedurende een bepaalde periode gebruik maken van de puzzels. Nadeel is dat het wat duurder is dan een jaarlidmaatschap vanwege de extra transactiekosten.

Als je regelmatiger puzzelt is een jaarlidmaatschap voordeliger. Als je je wil beperken tot één puzzelsoort – bijvoorbeeld iedere zaterdag het nieuwe Scrypto of elke dag een verse S-doku - dan is een basisjaarlidmaatschap genoeg. Deze bedraagt €48. Als je meerdere puzzelsoorten tot je beschikking wilt hebben, neem je een wat uitgebreider lidmaatschap: Plus of Extra Plus. Daarbij geldt: hoe meer puzzelsoorten, hoe goedkoper het in verhouding wordt. De tweede puzzelsoort krijg je met 25% korting (Plus-lidmaatschap). De derde krijg je zelfs met 50% korting (Extra Plus). Wil je nóg meer, dan kun je het beste een premium lidmaatschap nemen, dan krijg je voor iets meer geld toegang tot alle vijf de puzzelsoorten. Met een officiële prijs van € 99 per jaar is deze verreweg het voordeligste. Van de kortingen op de tweede en derde puzzelsoort kun je ook gebruik maken als je wat later besluit daarop in te stappen. Je kunt dus beginnen met een basislidmaatschap en dat later upgraden naar meer puzzelsoorten. 

Ook hier geldt dat je alles zelf in de hand hebt. Je kunt ook jaar en maand combineren. Bijvoorbeeld een basisjaarlidmaatschap voor de ene puzzelsoort en een maandlidmaatschap voor een andere.

Alle leden zijn welkom om mee te doen aan prijspuzzels. Deze komen zo’n vier maal per jaar uit en daarmee kunnen dus prijzen gewonnen worden.

Ook zullen er vrije, al dan niet experimentele, puzzels op de site verschijnen.

Als het lopende abonnement zijn einddatum heeft bereikt, moet dit worden omgezet naar een van de nieuwe lidmaatschapsvormen.

Credits kunnen niet meer worden gebruikt voor de aanschaf van puzzels.